Wie schrijft?

Mijn Ebook, dat zink en zalf voor je huid wordt genoemd, is gratis en je het gedrukte boek kopen, als je wilt.

Zink wordt gebruikt in huidverzorgingsproducten voor een aantal redenen. In de VS wordt zinkoxide gebruikt voor bescherming tegen de zon, vooral bij blootstelling aan direct zonlicht. In Australië wordt zink gebruikt bij de vervaardiging van zinkzouten voor actuele toepassingen. Zink kan ook worden gebruikt voor de preventie van infectie, met name in de vorm van antiseptische preparaten. Zink wordt ook veel gebruikt bij de behandeling van huidaandoeningen, en de producten die zink zalven en crèmes bevatten. Zink kan worden gewonnen uit vele planten, hoewel het meestal wordt gewonnen uit het erts van de zinkoxiden, of zeolieten, die worden gevonden in vele plaatsen over de hele wereld.

Toen ik deze blog in 2018 begon, waren er geen berichten over zink. Ik heb sindsdien ontdekt dat veel mensen over de hele wereld worstelen met zinktekort, dat gerelateerd is aan de verkoudheid.

Ik gebruik zinkoxide als huid- en lichaamstner sinds 2004. Ik heb geconstateerd dat de voordelen van zink zijn niet zo gemakkelijk toegeschreven aan de "Zink" naam, en ik ga laten zien hoe zink te gebruiken in je dagelijks leven met een beetje meer informatie en begrip van hoe het werkt. Zink is een natuurlijk mineraal dat helpt bij het behoud en de wederopbouw van een gezonde huid, tanden, nagels, haar en botten. Zink helpt je energieker te voelen, wat op zijn beurt helpt bij je herstel van een dag hard werken. Er zijn duizenden voordelen voor de gezondheid van zink, met inbegrip van die in verband met de ontwikkeling van het immuunsysteem, de regulering van celdood en reparatie, immuun, neurologische, cardiovasculaire, hormonale en reproductieve systemen, en huid-en huidverzorgingsproducten. Zink is vooral belangrijk voor de zich ontwikkelende hersenen.

Ik heb veel ervaring omdat ik 8 jaar apotheker was (en mijn man is ook chemicus). Dit is mijn post over mijn ervaring met zinkoxide in een commerciële zinkpoeder dat ik heb gekocht voor de laatste 10 jaar.

Disclaimer: Ik ben een chemicus en ik ben niet verantwoordelijk voor alle resultaten verkregen van het gebruik van dit spul. Lees altijd het etiket en de gebruiksaanwijzing. Als je niet zeker weet wat te gebruiken of waarom, stel ik voor dat je de ingrediënten te controleren. Als u zinkoxide gebruikt, test het dan altijd eerst met een verdunde zinkchlorideoplossing om ervoor te zorgen dat het allemaal goed werkt voordat u het op uw huid probeert. Het is altijd goed om uw product te testen, maar gebruik het nooit zonder eerst eerst een arts, arts of verpleegkundige te raadplegen! Hoe meer van de ingrediënten die je zien op het etiket, hoe beter.

Mijn vader vertelde me altijd hoe zink zalven zijn essentieel voor mijn huid, dus ik wilde deze blog te starten voor de laatste dagen van mijn vader, zodat ik kan delen wat we hebben in de keuken. Ik denk dat iedereen toegang moet hebben tot een goede, goedkope zinkzalf die je huid niet zal beschadigen. Dus, ik zou graag voor u om mijn blog te bezoeken en als je houdt van zink zalven zoals ik, zou je ook graag dit bericht. Het bevat de volgende nuttige links:

Zink zalf Tips & Trucs Wanneer u een zalf op de huid, het eerste wat je opvalt is dat het voelt erg licht, zeer verfrissend en zeer schoon. Ik weet dat de naam bekend is, maar ik heb nog nooit echt gehoord voordat en je zien hoe het is zeer vergelijkbaar met vezel, die wordt gebruikt voor stof of stof-achtige materialen. Het voelt erg licht en voelt erg schoon en fris.